Uppdatering i dessa märkliga tider

Vi fortsätter att jobba för att på ett säkert sätt kunna hålla öppet och servera fika till våra kära gäster. Vi är väldigt glada att så många kommer till oss så att vi kan fortsätta hålla öppet. För att bli kvitt covid19 så måste vi alla hjälpas åt att minska smittspridningen så vi småningom kan återgå till en ”normal” vardag. Detta uppnår vi genom att bland annat hålla avståndet till andra människor och stanna hemma ifall man har symptom. För att öka avstånden mellan borden så har vi plockat bort en hel del bord/stolar. Vi önskar ju så klart att alla skulle kunna få plats att fika/äta hos oss när man kommer hit men det är tyvärr inte så enkelt. Take-away är ett bra alternativ om man känner att man vill njuta av våra goda bakverk/luncher och samtidigt hjälpa till att minska smittspridningen. Allt som vi serverar hos oss går också att ta med om man så vill! Smörgåsar har vi hela dagen (eller tills det tar slut), lunch serverar vi mån-lör 11.00-14.00 & sön 12.00-15.00 och det är mellan dessa tider vi erbjuder våra matigare alternativ.

Tillsammans kan vi se till att covid19 blir ett minne blott!